Als je in de wereld van recruitment en selectie werkt, weet je hoe cruciaal het is om snel en nauwkeurig een inschatting te maken van een kandidaat. Maar hoe doe je dat zonder je kandidaat urenlang te testen? Enter: de korte persoonlijkheidstest.

Snel, eenvoudig en interactief

Een korte persoonlijkheidstest is dé oplossing als je binnen no-time de persoonlijkheid van je kandidaat in beeld wilt hebben. Een glanzend voorbeeld hiervan is de “Bridge Personality Quickscan”. Met deze test heb je slechts 12 minuten nodig, wat neerkomt op 72 vragen, om een volledig beeld te krijgen van je kandidaat. Interactief, efficiënt en ontworpen om eerlijke antwoorden te krijgen.

De wetenschap erachter

Maar is snel ook betrouwbaar? Absoluut! De test is namelijk gebaseerd op het erkende Big Five persoonlijkheidsmodel. Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat dit model een sterke voorspeller is van werkprestaties. Zo weet je zeker dat je een solide basis hebt voor je selectieproces.

Wat maakt het anders?

In vergelijking met de uitgebreidere versie, The Bridge Personality, waar een kandidaat 45 minuten mee bezig is, biedt deze korte variant je een tijdbesparende oplossing zonder in te boeten aan kwaliteit. Het rapport dat je ontvangt is beknopter, met 4 pagina’s in plaats van de gebruikelijke 12, maar het biedt nog steeds alle essentiële informatie die je nodig hebt.

Hoe krijg je toegang tot deze gouden sleutel?

Of je nu geïnteresseerd bent in een losse test of een abonnement op het Bridge Assessment Platform, je kunt je keuze makkelijk maken op de bestelpagina. Binnen 30 minuten is je bestelling verwerkt en kun je aan de slag!

Conclusie

In de snelle wereld van vandaag, waar tijd vaak gelijk staat aan geld, is het hebben van een efficiënte tool als de korte persoonlijkheidstest een onmisbaar instrument voor elke recruiter. Of je nu op zoek bent naar een snelle screening of een diepere duik in de persoonlijkheid van een kandidaat, met de Bridge Personality Quickscan heb je altijd het juiste gereedschap in handen.

Wil je meer weten of ben je klaar om te beginnen? Bezoek dan TestGroup voor meer informatie.