Op zoek naar een unieke en onvergetelijke manier om Amsterdam te verkennen? Huur dan een sloep of boot bij Floating Amsterdam en ervaar de stad vanaf het water!

Waarom kiezen voor Floating Amsterdam?

  • Luxe privé rondvaart: Geniet van een exclusieve ervaring in een luxe, open sloep met cabriokap.
  • Stille elektrische boot: Vaar geruisloos door de grachten en geniet van de rust en de prachtige omgeving.
  • In te richten naar eigen wensen: Maak de boot helemaal naar jouw wens met catering, hapjes, drankjes en entertainment.
  • Inclusief drankjes en eten: Kies uit diverse arrangementen met heerlijke hapjes, drankjes en zelfs complete diners.
  • Maximaal 25 personen per sloep: Perfect voor kleine groepen en gezelschappen.
  • Cabriokap bij slecht weer: Blijf droog en geniet van het uitzicht, ongeacht de weersomstandigheden.
  • Schipper met mooie interessante verhalen: Ontdek de stad met een deskundige schipper die je alles kan vertellen over Amsterdam.

Eten en drinken op maat

Maak van jouw boottocht een complete beleving met diverse cateringopties. Kies voor een lunch of diner op de boot, geniet van heerlijke snacks of ga voor een unieke cocktailworkshop. Heb je zelf een leuk idee? Floating Amsterdam denkt graag met je mee!

Ontdek de mooiste routes

Amsterdam heeft prachtige grachten en monumentale gebouwen. De schipper helpt je graag de perfecte route te bepalen, zodat je alle highlights kunt bewonderen.

Veilig varen met ervaren schipper

Laat je zorgen varen en geniet van een onbezorgde boottocht. De ervaren schipper zorgt voor een veilige vaart en kent alle regels en vaarregels op de Amsterdamse grachten.

Bedrijfsuitje met een wow-factor

Verras je collega’s of zakenrelaties met een onvergetelijk bedrijfsuitje op het water. Floating Amsterdam biedt diverse arrangementen en mogelijkheden om van jouw teambuilding event een succes te maken.

Neem contact op voor meer informatie

Ben je enthousiast geworden over de mogelijkheden van Floating Amsterdam? Neem dan gerust contact op voor meer informatie, prijzen en beschikbaarheid. Het team staat klaar om je te helpen met het organiseren van een onvergetelijke boottocht door Amsterdam!

Floating Amsterdam: Voor een unieke en onvergetelijke ervaring op het water!